Adverteren

adverteren op wijngekken

Adverteren op wijngekken.nl

Met meer dan 36.000 unieke bezoekers en met meer dan 70.000 paginaviews per maand is wijngekken.nl een UNIEKE en ZEER POPULAIRE website over WIJN.

* Uniek, omdat wij ELKE DAG wijnnieuws en proefnotities publiceren;
* Populair, omdat wij beschikken over een zeer breed SOCIAL MEDIA concept (meer dan 15.000 volgers op Facebook, bijna 5.000 volgers op Twitter, maar ook op Instagram en onze goed gelezen nieuwsbrief zijn enorm populair)!

Mogelijkheden. De mogelijkheden zijn divers. Wilt u uw wijnen laten beoordelen en hiermee een groot publiek bereiken of adverteren.

Adverteren met een reguliere advertentie of een grote advertentie op de homepage zijn populair. Ook kunt u een advertorial nemen op onze website waarin u iets verteld over uw bedrijf en wat dacht u van een pagina van u bedrijf op wijngekken.nl. Een pagina van uw bedrijf geeft u veel voordelen. Ook combinaties zijn mogelijk met heel aantrekkelijke kortingen.
Wij delen het met onze lezers en u heeft er nieuwe klanten bij.

Kosten? Die vallen in vergelijk met andere websites reuze mee! Zo aantrekkelijk dat wij ze vaak aanpassen. Mail ons voor actuele prijzen.

Dus neem snel CONTACT op (info@wijngekken.nl) en wij zullen u zo spoedig als mogelijk informeren over alle advertentiemogelijkheden op www.wijngekken.nl! TOT ZIENS!

Een neus voor goede wijn. Wijn – Proefnotities – Wijnnieuws