Win een heerlijke fles rode wijn met wijngekken.nl

Win een heerlijke fles rode wijn met wijngekken.nlWin een heerlijke fles rode wijn! Wil jij deze Pinot Noir winnen? Dat kan nu met wijngekken.nl en Greetz, dus lees snel verder.

Wil jij jezelf of iemand anders op een unieke wijze verrassen met een heerlijke fles Pinot Noir uit Nieuw Zeeland? Dat kan allemaal met Greetz.

 

Speciaal voor de lezers
van Wijngekken.nl
stelt Greetz deze heerlijke fles Pinot Noir
(t.w.v. € 21,95)
uit Nieuw Zeeland beschikbaar.

 

Win een heerlijke fles rode wijn met wijngekken.nl en wat moet je hiervoor doen?

  • greetz logoStuur een e-mail naar martin@wijngekken.nl o.v.v. ‘Winnen’. Vul ook je naam en woonplaats in. Je naam en woonplaats wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina.
  • Wijngekken.nl kiest uit alle ingezonden e-mails één winnaar of winnares.
  • De winnaar of winnares ontvangt via e-mail een link naar deze Misty Cove uit Nieuw Zeeland en een code die je kunt invoeren op de website van Greetz . Het kost je helemaal niets en de wijn wordt gratis bij je thuisbezorgd. Kies het tijdstip van bezorgen en je kunt gelijk al genieten van deze heerlijke wijn.
  • Per persoon mag je met meerdere e-mail adressen meedoen, maar dubbele e-mail adressen worden verwijderd.
  • Meedoen kan tot 16 april 2019.
  • Wijngekken.nl gebruikt je email adres niet voor andere doeleinden.

 

Lees hieronder alles over de
Pinot Noir uit Nieuw Zeeland van Misty Cove

Misty Cove uit Marlborough.
Wijn van de Pinot Noir uit Marlborough is nog niet heel bekend. Toch mogen deze Pinot Noir wijnen zich scharen bij de grote wijnen van de wereld. Pinot Noir is een druivenras dat enorm profiteert van een koel klimaat. Het koele klimaat van Marlborough is dan ook uitermate geschikt voor de Pinot Noir.

Waar Bourgogne kampt met een wisselend klimaat met soms veel regen, kou en hagel, is het in Marlborough veel stabieler met enorm veel zonuren. Door dit feit is Pinot Noir uit Marlborough veel rijper en zijn de wijnen veel stabieler in de smaak.

Tip: Pinot Noir is een wijn die je wat koeler moet drinken. Afhankelijk van de buitentemperatuur adviseer ik een serveertemperatuur tussen de 15 en 18 graden. Des te warmer de buitentemperatuur is, des te koeler je de wijn moet drinken. Vind je de wijn iets te koud? Warm het glas op met je handpalm.

Misty Cove Pinot Noir van Greetz uit Nieuw Zeeland

Geproefd:
Misty Cove van Greetz

Kleur: de kleur van de Misty Cove is rijp en medium diep robijnrood, in de rand warm roze en licht rood / 2,6

Neus: de neus van deze Marlborough Pinot Noir is zijdezacht met rijpe kersen, framboos, wat gekookte groente en wat grassig. De neus is mooi vol, diep en best complex / 3,9

Smaak: De smaak heeft een weelderige en rijpe zuurgraad. Je proeft de rijpe druiven in het glas. Ik proef kersen, wat boomschors, salmiak en zoute mineralen. De body is complex, goed vol, maar niet overdonderend met weinig tannines. De afdronk is best lang met wat droog hout en medium vol / 7,1

Mijn eindoordeel over de Misty Cove uit Marlborough:
Deze Pinot Noir is een volle en rijpe wijn. Een wijn met veel rijp kersenfruit, weinig tannines en met een weelderige zuurgraad. De Misty Cove is een kwaliteitswijn waar menige Bourgogne de strijd tegen verliest / 2,3

Dus geef ik deze Misty Cove van Greetz een totaal van 15,9 punten. Een zeer goede score.

greetz surprise doos met wijn

Pinot Noir – Misty Cove ook aanbevolen door Harold Hamersma

Dus win een heerlijke fles rode wijn met wijngekken.nl