Wijn en Wijngaard: het vakblad voor de wijnbouw in Nederland en Vlaanderen

Wijn en WijngaardBent u geïnteresseerd in wijnbouw? Droomt u van uw eigen wijngaard, of heeft u er al een?
Wilt u uw kennis vergroten en leren van de ervaringen van anderen?

Dan is een abonnement op Wijn en Wijngaard wel erg interessant voor u!
Wie onze facebookpagina Nederlandse Wijn volgt, weet dat in de “lage landen” de wijnbouw sterk aan het groeien en snel aan het professionaliseren is. Er bestaat een vakblad waarmee u alle ontwikkelingen op de voet kunt volgen: Wijn en Wijngaard.
Boordevol interessante en specifieke artikelen over wijnbouw en vinificatie. Voor zowel de startende als de gevorderde wijnbouwliefhebbers.

In elk nummer staan enkele (vertaalde) toegankelijk geschreven wetenschappelijke artikelen, een mooi portret van een bijzondere wijngaard, wijn en spijs, praktische tips en wijnbouwnieuws. Bij elkaar circa 38 pagina’s, elk kwartaal weer. Inmiddels zijn er in de afgelopen 25 jaar meer dan honderd uitgaven verschenen.
Wijn en WijngaardWijn en Wijngaard
Een eigen wijngaard is een droom voor velen. Maar hoe doe je dat? In dit vakblad voor de Nederlandse en Vlaamse wijnbouw lees je er alles over. Elk kwartaal verschijnt een vers exemplaar. Honderden hobby wijngaardeniers én professionals lezen Wijn en Wijngaard. Een jaar lang Wijn en Wijngaard in de brievenbus? Neem vandaag nog een abonnement!

Een jaarabonnement kost slechts € 35,-. U krijgt niet alleen de gedrukte versie, maar ook een digitale versie van elk nummer. De digitale versie is handig om te bewaren als u naderhand nog iets wilt opzoeken.

Wijn en Wijngaard
Abonnees van ‘Wijn en Wijngaard’ kunnen alle gepubliceerde edities downloaden als interactieve PDF. Ook de meeste uitgaven van ‘De Wijngaard’ (het magazine van de voormalige vereniging Wijngaardeniersgilde Nederland) kunnen als PDF gedownload worden. De downloads zijn echter alleen beschikbaar voor abonnees en afgeschermd met een wachtwoord. Als bonus krijgt u gratis toegang tot het complete archief 2008 t/m 2017 van het blad ‘De Wijngaard’, de voorloper van ‘Wijn en Wijngaard’. Meer dan 40 magazines als PDF te downloaden naar uw computer of tablet!

Wilt u een abonnement?

Het afsluiten van abonnementen verloopt online, klik op: www.routedesvins.nl.

Wijn en Wijngaard
#wijn #wijngekken #wine #wijnenwijngaard #routedesvins #nederlandsewijn