Beste hotelbar van Amsterdam en misschien wel van Nederland

Beste hotelbar van NederlandDe Pulitzer’s Bar op de Keizersgracht is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam.

De prijs werd afgelopen week voor de zesde keer uitgereikt tijdens de Belvedere Best Hotel Bar Awards op de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Head Bartender Andrei Talapanescu, Bar Manager Brian Lijs en Directeur van Pulitzer Amsterdam Alexander van Gastel.

De jury vertelt:
Deze prijs is welverdiend. We waren overdonderd door de hoogstaande service, het fantastische interieur en de altijd goede sfeer. De cocktails zijn subliem. Jullie hebben deze bar afgelopen jaren naar een top niveau weten te brengen, deze prijs is helemaal terecht”. Afgelopen maanden bezocht en beoordeelde een onafhankelijke vakjury de verschillende hotelbars van onze hoofdstad.

 

Pulitzer’s Bar is gesitueerd aan de Keizersgracht in het 49-jaar oude en elegante Pulitzer Amsterdam. Het is een tijdloze hotelbar die het traditionele cocktail combineert met moderne drankjes in een klassieke ruimte. Net als het menu heeft ook het interieur de elegante en klassieke stijl van vroegere tijden met een eigentijds randje.

 

Organisator Vincent van Dijk:
‘Er zijn afgelopen jaren veel bijzondere hotelbars bijgekomen. Amsterdam kan zich inmiddels meten met andere wereldsteden door de levendige en professionele bar-scene.

De overige prijzen van beste hotelbar

De overige prijzen die werden uitgereikt gingen naar:

  • SkyLounge Amsterdam voor de publieksprijs,
  • beste nieuwe hotelbar was Malabar in Jakarta Amsterdam,
  • TwentySeven werd bekroond tot de meest creatieve bar
  • Juniper & Kin werd uitgeroepen tot de meest duurzame hotelbar.

 

Over de beste hotelbar van Amsterdam

De Pulitzer’s Bar is gelegen aan de Keizersgracht op nummer 234. Pulitzer’s Bar. De bar ligt in het 49-jaar oude en elegante Pulitzer Amsterdam. De Pulitzer’s Bar is een tijdloze hotelbar die modern en klassiek combineert. Net als het menu heeft ook het interieur de elegante en klassieke stijl. De verschillende ruimtes en nisjes geven het gevoel van een bezoek aan een woonhuis met diverse privé plekjes.

Meer over bars lezen kan HIER

Meer info vind je op http://www.pulitzersbar.nl

Beste hotelbar van Amsterdam