Vakantiewoning te huur in Zuid-Frankrijk

vakantiewoning

Columniste en wijnboerin Karen Haanstra heeft een mooie vakantiewoning te huur.

Te huur een vakantiewoning voor twee personen op de benedenverdieping van een comfortabele vrijstaande villa. De villa bevindt zich naast het wijndomein in het dorpje Fontjoncouse (70 inwoners) en heeft een eigen terrein (omheinde tuin en terras).

De benedenverdieping is verbouwd tot gîte. De bovenverdieping is leeg (geen andere bewoners).

Indeling: woonkamer van 30 m2 met tv en zithoek bij de open haard (en een eethoek), die direct toegang geeft tot het terras (op het zuiden) met tuinmeubilair, barbecue en de omringende tuin.

Een aparte keuken, volledig ingericht ( tweedeurs koelkast, 4-pits gasfornuis met oven, afwasmachine etc.) waar u aan een eetbar kunt ontbijten.
Slaapkamer met een bed van 1.60 bij 2.00 m. Badkamer met douche, wastafel, w.c. en wasmachine.

De vakantiewoning is gelegen in een streek met prachtige vergezichten over wijnvelden en ongerepte natuur. Alles is aanwezig voor een ontspannen en afwisselende vakantie: het strand, stad, Canal du Midi en de binnenmeren bevinden zich op een half uurtje rijden.

Narbonne op 30 km. is een uitstapje waard: winkelen, flaneren langs het kanaal, genieten van de overdekte markt of het bezoek aan interessante musea.

Carcassonne met de middeleeuwse stad ligt op een klein uurtje rijden, net als de beroemde katharenkastelen.

Voor de levensgenieters: in de omringende dorpjes is het goed en goedkoop tafelen in de lokale restaurantjes. En de eigenaar kan u voorzien van goede wijn tegen een vriendelijke prijs.

Een fijn rustpunt als uitvalbasis voor het strand: op 30 km vindt u het eerste, kilometerslange strand van Port-la-Nouvelle.

Tarief all-in:
juni en september 299 euro en in juli en augustus 369 euro per week.
Bij boeking van twee aaneensluitende weken ontvangt u 50 euro korting op de tweede week.

Voor meer informatie, foto’s of informatie over de beschikbare weken (er is nog ruime keus), mail naar:
karen.haanstra@wanadoo.fr