Farina Appassilento Bianco 2016, IGT Veneto, Italië

Farina Appassilento Bianco 2016, IGT Bianco del Veneto, Italië

Farina Appassilento Bianco 2016 is in de aanbieding bij de Wijnkring.

Wijnhuis Farina is de Wijnproducent van het jaar 2015 in Italië geworden en dat schept verwachtingen. Al eens eerder is de rode wijn van dit wijnhuis beoordeeld en die kwam er leuk uit (KLIK HIER voor de proefrecensie).

Natuurlijk is ook de Wijnkring de leverancier van deze Farina Appassilento Bianco 2016.

De Wijnkring heeft oog voor goede wijnen

Weet u dat zij een MAGAZINE uitgeven en dat in dat magazine verschillende wijnen aangeboden worden voor een aanbiedingsprijs. Dat scheelt je gauw een paar euro per fles en dat is mooi meegenomen.

Normaal gesproken dient u € 9,95 uit uw portemonnee te halen om deze wijn te kopen, maar omdat het nu in de aanbieding is kan u het eigendomsrecht overnemen voor maar € 7,99 en eerlijk gezegd is dat een hele interessante prijs!

Om in de toekomst geen enkele aanbieding te missen raad ik u aan u op te geven voor de nieuwsbrief/magazine! HIER VERKRIJGBAAR.

13% aan alcohol heeft deze Venetiaanse witte deerne in zich en we gaan aan de slag….

Laat de wijn spreken….

Farina Appassilento Bianco 2016

De kleur van Farina Appassilento Bianco 2016 is loepzuiver en kraakhelder. Lichtgeel/licht witgoud over de tong. Zeer mooie schitterende fonkeling heeft deze Farina Appassilento Bianco 2016.
In de neus geeft Farina Appassilento Bianco 2016 een heerlijke fruitige en frisse indruk. Fruit van de ananas, meloen en banaan. Zacht en rond is deze Venetiaanse witte wijn ook. De neus komt redelijk goed los. (3,7)
Op de tong komen deze heerlijke goedgecombineerde fruitindrukken uit de neus vol terug. Intens ananas, meloen, licht citroenfruit dat in volle breedte over je palet heendondert. Ook is deze Farina Appassilento Bianco 2016 lekker rond, zeer soepel en smakelijk. Heerlijk fris (zachte zuren) en redelijk goed op de mid-palate en een goede afdronk die neigt naar grapefruit (lichtjes bitter). (6,3)
Deze Farina Appassilento Bianco 2016 doet je verlangen naar de warme zomeravonden. Plezier maken, lachen en misschien wat flirten op die zomeravond met deze vrolijke wijn als begeleider. Een perfecte avond! Doen! (2,2)

Al met al een heerlijke zomerse wijn die vele fruitfacetten laat zien en die je gewoon direct kan drinken en houdbaar is tot 2019. Een mooi aantal van 15,0 punten krijgt deze Farina Appassilento Bianco 2016, want deze wijn zal er zeker voor zorgen dat je een glimlach op jouw gezicht krijgt!