Chateau Pradeau Mazeau 2010, Bordeaux

 
Vind je het leuk, deel het dan met je vrienden... Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditDigg thisShare on StumbleUponBuffer this pageShare on LinkedIn


Beste wijnliefhebbers, deze wijn komt uit het Plus-assortiment . De wijn is met enige regelmaat in de aanbieding te vinden, de normaalprijs is € 4,99. Ik heb al meerdere jaargangen van dit Chateau gedronken en ik was niet onder de indruk. Wat zou dit Chateau gemaakt hebben van het formidabele oogstjaar 2010 in de Bordeaux?

Diepdonkerrode kleur, diepvol in de rand (2,8). Neus is wat gesloten, wat vanille en bessen, wel een fruitig bouquet (2,8).
Makkelijk en rond op de tong, een wat gladde stijl, vlak, bessen en bramen, laurier, het is wat soepel en gelikt, cassis, zachte tannines en iets vettig (4,8).
Een beetje saaie wijn, niet onsmakelijk maar er zit geen spanning in (1,8).
Drinken nu tot 2014. Totaal 12,2 punten.

Het Chateau is er wederom niet in geslaagd een spannende wijn te maken.
Santé, Ed

Vind je het leuk, deel het dan met je vrienden... Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditDigg thisShare on StumbleUponBuffer this pageShare on LinkedIn

Comments are closed.